A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Young G Béci összeomlott

Young G Béci
Vágólapra másolva!
A rapper a napokban osztotta meg, hogy ellopták a a hivatalos YouTube-csatornáját, valamint az e-mailjét is feltörték. Young G Béci lelkileg teljesen összeomlott, szíve szerint pedig egész nap csak inna, és berúgna.
Vágólapra másolva!

Young G Béci az Instagramon tett közzé kétségbeesett felhívást, miután feltörték az e-mailjét, és ellopták a hivatalos YouTube-csatornáját: 17 év munkája, 189 ezer feliratkozó veszett oda, a videók több százezres nézettsége is a múlté.

Young G Béci
Young G Béci teljesen összetört
Fotó: Young G Béci / Instagram

"Egy élet munkája veszni látszik, de utoljára a remény hal meg. Tizenhét év, és nincs, aki a Google-nél átlátná a problémát. Kérem, ha valaki olyan látja ezt, akinek van valamilyen komolyabb kapcsolata a Google-hoz, írjon nekem! Ellopták a Gmailem, ami által a YouTube-omat is. Köszönöm, ha tudsz segíteni, sajnos a normál út nem megy, ide valami csókos kell!" – írta a rapper a közösségi oldalán.

Könnyen átérezhető egyébként Young G Béci idegessége, hisz nyilvánvaló, hogy a majdnem 190 ezer feliratkozó nem két nap alatt jött össze, és az sem biztos, hogy a 17 évvel ezelőtti feliratkozók mind visszatérnének egy új csatornára.

Young G Béci az italban látja a megoldást

A rappert lelkileg nagyon megviselik a történtek, amiről az Instagram-történetében is beszámolt. Kiemelte, hogy legszívesebben részeg lenne, azonban gyereke és családja miatt ezt nem teheti meg.

Tartja a reményt bennem a kiadó... de teljesen rottyon vagyok egy hete! Tudom, hogy az ital se megoldás, de rendesen berúgni a gyerekektől... azt se tudok!

 Azért csak 17 év munkája! A havi passzív jövedelmemet kb. le se sz@rom! De nap mint nap a rajongók írnak, hogy nem találják a klipeket, dalokat... együttműködések tömkelegét mondom vissza stb. stb., de inkább a lelkem fáj! Akarok továbblépni, de valahogy folyamat rajta van az agyam! Kis keresztlányom is itt van, de valahogy egyikkel sem tudok úgy lenni, ahogyan szeretnék! Utazunk hamarosan, az agyam meg egy roncs!" - fejtette ki.

Kiemelte, hogy reméli, hogy minél előbb kapnak választ a Google-től, addig pedig megpróbálja valahogy túlélni a napot.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!