A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:30Kajak-kenuKenu 500m-páros döntő A
HUNMagyarország
13:40Kajak-kenuKajak 500m-négyes döntő A
HUNMagyarország
13:50Kajak-kenuKajak 500m-négyes döntő A
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Kiderült, milyen plasztikai műtétre készül Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián
Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián már korábban jelezte, hogy plasztikai műtétre készül, most pedig az is kiderült, hogy pontosan mit csináltatna meg magán.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián elmondta, hogy milyen plasztikai műtétre készül, miután korábban nagyon elkeseredett egy borotválkozás után: 

Olyan, mintha hirtelen éveket öregedtem volna, ami nyilván kicsit ijesztő volt.

Láthatóan megereszkedett a bőr az arcomon, mélyebbek lettek a mimikai ráncaim, és a mosolyvonalam is eléggé zavar. Nem tetszik a két szemöldököm között lévő barázda sem, és bizony a tokámból is lenne mit felvarrni. A nők gyakran túlzásba esnek, és a plasztika rabjává válnak, én viszont továbbra is szeretnék Zámbó Krisztián maradni, csak éppen fiatalabb, vidámabb kiadásban" – magyarázta most a Story magazinnak.

Az Instagramon már jelezte egyébként korábban, hogy plasztikai műtétre készül, akkor azonban még nem árulta el, hogy pontosan mit csináltatna meg magán: "Muszáj volt borotválkozni és rájönni, hogy megöregedtem. Még jó, hogy vannak profi plasztikai sebészek. Zsoltikám, eddig vártam, hamarosan jelentkezem" – írta júliusban egy liftben készült fotója mellett a magyar sztárok plasztikai sebészére, dr. Krasznai Zsoltra utalva, aki legutóbb talán Demcsák Zsuzsán végzett műtétet.

Durva balesete volt

Az Ázsia Expresszben is megfordult Zámbó Krisztián az arca mellett egy ideig a testével sem lehetett elégedett, áprilisban ugyanis egy biciklibalesetben eltört a karja, így jó időre abba kellett hagynia az edzést. "Fizikoterápiára járok, hál’ istennek egyre jobban gyógyulok, bár a bordámmal még kicsit szenvedek. 

Felszedtem egy jó pár kilót, kicsit ellustultam, de nyilván ez amiatt is van, hogy a sérülések akadályoznak a mozgásban.

Ez a kiszolgáltatottság szellemileg és lelkileg is megviselt. Feszültebb vagyok mostanában, a munka is sokkal nehezebb. Az egyetlen szerencsém, hogy nincs 35-40 fok. De igyekszem bizakodó lenni. Jövő hétre már azt tervezem, hogy elkezdek mozogni edzőteremben is. Persze a gyógytornát is csinálom. Bár az alvás például nagyon nehéz, ma is nagyon rosszul aludtam, így nincs túl sok energiám. Senkinek sem kívánom ezt. Az embernek kikezdi a lelkivilágát, hogy semmit nem tud megtenni, amit szeretne" – részletezte az állapotát korábban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!