Újabb hatalmas változás következik Curtis életében

Vágólapra másolva!
Új életet szeretne kezdeni. Curtis életmódváltásba kezdett: elhagyta az alkoholt és edzeni jár.
Vágólapra másolva!

A rapper a közösségi oldalán számolt be arról, hogy életmódváltásba kezdett és úgy érzi, nagyon jó úton halad. "Képzeljétek! Végre elkezdtem! Augusztus 6-án gondoltam egyet, hogy változtatok az életmódomon. Első lépés az volt, hogy eldobtam az alkoholt. A születésnapomon volt az egyetlen kivétel, amikor fogyasztottam alkoholt. Augusztus 6-án, induláskor, majdnem 116 kg voltam, amikor elindultam a változás útján. Már csak az alkohol elhagyásával majdnem 6 kg-tól szabadultam meg. Ma elkezdtem a súlyzós edzéseket is végre, és nagyon élvezem" - írta.

Rettentő profi kezekben vagyok, ami megkönnyíti ezt az időszakot nekem. Ajánlom mindenkinek! Ki kell emelnem Király Viktor barátomat, aki miatt elhatároztam magam, hogy változatok az életmódomon én is. 

Plusz motiváció volt az ő története. Az ő példája sok erőt ad és adott nekem! Mostantól fogok jelentkezni hasonló posztokkal nektek" - tette hozzá.

Király Viktor példája motiválja Curtist

Sokaknak szemet szúrt tavaly Király Viktor hatalmas hízása, az énekes akkor azonban nem igazán beszélt a magánéleti problémáiról, bár mindenki tudta, hogy házassága válságba jutott, és vélhetően ez is szerepet játszott abban, hogy nem volt jó fizikai állapotban. Király Viktor egyre többet fogy, amivel büszkén dicsekszik, egyre több képet mutat a változásokról.

Tavaly nyáron már a válásról beszéltek, amikor váratlanul úgy döntöttek, mégis kibékülnek, megmentik a házasságukat Király-Virág Anitával. Később a zenész úgy fogalmazott, már ő maga sem gondolta, hogy helyre tudják hozni a dolgokat. Nem csak a házasságát mentette meg, de igyekezett a régi énjét is visszanyerni, ezért komoly életmódváltásba fogott.

Tökéletes iskolapéldája vagyok annak, hogy ha az ember elengedi magát, sorra omlik össze minden az életében, de az az igazság, abban a pillanatban, hogy elkezdtem kicsit jobban odafigyelni magamra, tényleg minden elkezdett körülöttem újra működni: újra egymást érik a jó dolgok az életemben

 - magyarázta Király Viktor korábban, majd úgy döntött, hogy segít a hasonló helyzetben lévőknek, hogy mások is újra jól tudják magukat érezni a bőrükben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!