Elképesztően vadító képeken a Kísértés Cynthiája, aki máris tönkretett egy kapcsolatot

Vágólapra másolva!
Nagyon gyorsan elcsavarta Gergő fejét a TV2 legújabb sztárja. Cynthia az egyik legrámenősebb kísértő.
Vágólapra másolva!

A 22 éves Cynthia saját elomondása szerint olyan férfire vágyik, aki szinte isteníti őt. A legfontosabb számára a férfiakban, hogy minden figyelmüket neki szenteljék és a megszállottjai legyenek - ezt még a Kísértés forgatása előtt mondta. A TV2 legújabb, szexi sztárja nagyon gyorsan elcsavarta Gergő fejét a műsorban, aki ezzel meg is csalta a barátnőjét. 

Cynthia elcsavarta Gergő fejét
 

Nézze meg Cynthia legjobb, legszexibb privát képeit a galériában!

Cynthia elcsavarta Gergő fejét
Cynthia elcsavarta Gergő fejét
Cynthia elcsavarta Gergő fejét

Már első este sikeres volt a kísértés, Cynthia elcsavarta Gergő fejét

A Kísértés című műsorban már az első este felvillant a piros lámpa a lányok villájában, jelezve, hogy a fiúk közül valaki nem állt ellen a kísértésnek, és megcsalta a párját. 

Már a tábortűz-ceremónia előtt kiderült, hogy Gergő csalta meg Lindát: többször is szájon csókolta Cynthiát.

Először üvegezés közben, kissé már részegen egy szájra puszi csattant el közöttük, de később a medence szélén már többször is önként, hosszabban megcsókolták egymást. Ezzel Gergő párja csak a következő adásban szembesült, de úgy reagált, ahogy arra számítani lehetett, és azt mondta, soha többé nem akarja látni a férfit.

Gergő azt mondja, tisztában van vele, hogy ezzel összetöri a barátnője szívét, mivel ez már egy olyan dolog, ami nem fér bele a kapcsolatukba, de egyáltalán nem bánta meg, hogy ennyire közel engedte magához a kísértő lányt, aki teljesen elcsavarta a fejét. A jeleneteket a szerda esti adásban nézte vissza a fiú barátnője, Linda pedig azonnal határozott döntést hozott.

Ennek a kapcsolatnak ma itt vége van. Köszönjük, mehet Isten hírével. Ez visszafordíthatatlan.

Nincs is szükségem több videónézésre, mert nem fog semmit megváltoztatni. Se drasztikusan nem fog formálni. Megszabadultam egy óriási tehertől" - mondta felháborodva Linda, Gergő volt barátnője.

Linda egyelőre nagyon haragszik Gergőre a megcsalás miatt

Gergő ezek után kijelentette, nem bánta meg tettét, akkor sem, ha tudja, mennyire megbántotta. Később azoban úgy tűnt, hogy mégsem olyan a fiatal csábító, mint amilyennek ő gondolta.

Míg a hűtlen Gergő eleinte azt állította, nem bánta meg tettét, most napról napra úgy fest, hogy ez nem igaz. Sőt, szinte már konkrétan ki is jelentette, hogy megbánta, hogy kikezdett 22 éves csábítóval, Cynthiával, aki az első héten már csalódást okozott a férfinak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!