Vadító képeken a Kísértés szereplője, aki már A nagy Őben sem fogta vissza magát - galéria

Vágólapra másolva!
Imádja felhívni magára a figyelmet Nati, aki korábbról már ismerős lehet a TV2 nézőinek.
Vágólapra másolva!

A Nagy Őben látott Kozelkin Natália már egy hete a Kísértésben veti be a csáberejét, és nem hazudtolja meg magát: nagyon szeret a középpontban lenni, illetve mindenről és mindenkiről megvan a véleménye. Nati a kísértő lányok egyikeként próbálja meg elcsábítani az együtt érkező párok férfitagjait. 

Kísértés
Kísértés: Kozelkin Natália is szerepel a TV2 új, népszerű műsorában
Fotó: Instagram/Kozelkin Natália 

A 21 éves lány bemutatkozója így szól a legújab TV2-es műsorban: "Félig orosz, félig magyar származású. Nagy nyomozó, többször előfordult már, hogy a volt partnerei után kémkedett. Szinte csak milliárdos párja volt."

Nati elárulta, hogy miért jelentkezett ebbe a műsorba is

Kozelkin Natália nemrég a TV2 videójában mesélt a műsorról, a korábbi thaiföldi forgatásról: "Úgy döntöttem, hogy szükségem van egy új kalandra, és hát sok fejtörést okozott, de A Nagy Ő után úgy éreztem, hogy van bennem egy kisebb üresség, amit ideje betölteni, és találni egy párt akár. De hát ki tudja, mi lesz... 

Nekem igazából a csábításhoz nincs stratégiám, én csak ránézek valakire, és már oda is van"

– magyarázta.

"Őszintén, a legnagyobb kihívás talán az, hogy ennyi emberrel így együtt élni azért elég nehéz, megszokni más embereknek a szokásait. Azért lányokkal vagyunk összezárva, és tudjuk, hogy a lányok között mindig vannak cicaharcok. Főleg hát tíz lány, tíz kísértő lány... Hát majd rájöttök, hogy mi történt" – tette hozzá.

"Ebben a műsorban, én úgy gondolom, hogy sokkal jobban önmagam tudtam lenni, vagy hogy sokkal többet tudtam így az én személyiségemből igazán megmutatni az embereknek, hogy tudok lenni tényleg tök kedves. Tök jól kijövök a csajokkal is... én is meg tudok hatódni, és én is emberből vagyok – nem mindig az az ember vagyok, aki így harap rögtön, ha bármi van, hanem most így könnyebben engedtem, és így barátkozósabb voltam" – mondta még a saját szerepéről. 

A kísértő nőkről – Kozelkin Natáliával együtt – itt talál fotókat, miközben a kísértő férfiakat itt nézheti meg. Ha a játékra vállalkozó párokra kíváncsi, ide kattintson!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!