Kiderült, ki lehet a Stranger Things 5. évadának kulcsfigurája

Vágólapra másolva!
A rajongók szerint a Londonban és hamarosan New Yorkban is nagysikerű színpadi adaptációban lehet a válasz. A Stranger Things 5. évada 2025-ben érkezik a Netflixere
Vágólapra másolva!

Eddig titkolt szereplő forgathatja fel Hawkins városának amúgy is "hellyel lefelé" álló életét a Netflix sikerszériájában. A Stranger Things 5. évadának 2025-ös premierjéig még sokat kell aludni, ám addig is a Londonban, és hamarosan New Yorkban is futó Stranger Things: The First Shadow című darab adhat egy kis támpontot arra, hogy mi, vagyis inkább ki lehet az ötödik, és egyben befejező darab kulcsfigurája. 

"Stranger Things: The First Shadow" - Press Night - Curtain Call
Patty (lila kabátban) lehet a Strager Things 5. évadának kulcsszereplője? (Fotó: Getty Images)

Stranger Things: The First Shadow

A darabot az Oscar-jelölt Stephen Daldry állította színpadra Londonban, ahol tavaly október óta hatalmas sikerrel fut az elsőadás. Kollégánk látta a színdarabot idén tavasszal, és ami biztos: elképesztő, színházban eddig nem látott látvánnyal várják a rajongókat a leginkább fan service-ként funkcionáló darabban, ám valami neki is szemet szúrt. A történet szerint az ötvenes évek végén játszódó sztoriba a tini Joyce, Hooper és a többi szülő mellett (spoiler!) a fiatal Henry Creel történetét ismerhetjük meg, akiről a negyedik évadban kiderül, ki is ő valójában. 

image

Eddig semmi extra nincs a történetben, ám az alkotók a bemutató előtt azt állították, a színdarab valamit elővetíthet az ötödik évaddal kapcsolatban. Sokak szerint – beleértve kollégánkat – egy eddig nem ismert szereplő lehet a kulcsa a történetnek, nevezetesen Patty, aki beleszeret a sötét képességekkel megáldott Henrybe. Patty szerelme azonban komoly áldozatokkal jár, ugyanis a történet végén kis híján belehal Henry tombolásába, ám a lány elhagyja Hawkinst, és egy ismeretlen helyre viszik, meglebegtetve azt, hogy egyáltalán nem emlékszik az őt ért zuhanástól a történtekre. 

image

Stranger Things 2025

Válasz még nincs, ugyanis még nem jelentették be, hogy Patty karaktere megjelenik-e a történetben és ha igen, ki fogja alakítani. Eddig annyit árultak el, hogy a Terminátor filmek Sarah Connorja, azaz Linda Hamilton csatlakozik a stábhoz, azonban a közel 70 éves színésznő túl idős lenne Patty szerepéhez, aki Joyce és Hooper osztálytársa volt, vagyis a negyvenes évei végén kell lennie. A 2025-ös premierig még sok terória születhet a sorozattal kapcsolatban, de egy biztos: gigászi lezáró évaddal készül a Netflix, ami minden pénzt megért az alkotóknak

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!