Nagyon jó barátnők kíméletlen csatájával indult a Sztárban sztár 2. adása

Lékai-Kiss Ramóna
Lékai-Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
Dallos Bogi és Orsovai Reni csapott össze a vasárnapi adás elején. A Sztárban sztár All Stars szeptember 8-i, első továbbjutója Orsovai Reni.
Vágólapra másolva!

Szombat este Till Attila műsorvezetésével kezdetét vette a TV2 ikonikus műsorának, a Sztárban sztárnak a 10., All Stars évada. Az új évadban a versenyzők párbajok formájában csapnak össze, már az első adásban több énekestől búcsút kellett venni. A szeptember 7-i, szombati adás Tóth Gabi és expárja, Trap kapitány párbajával indult, de színpadra lépett Keresztes Ildikó és Szabó Ádám, Király Linda és Hevesi Tamás, Kiss Ernő Zsolt és Peter Srámek, Zámbó Krisztián és Opitz Barbi, valamint Gubik Petra és Oláh Ibolya párosa is. A nagy show-ról itt nézhet sok képet. 

Sztárban sztár All Stars
Sztárban sztár All Stars
Fotó: TV2

Dallos Bogi kezdte a szeptember 8-i adást, Nicole Kidmanként, az előadása után elmondta, hogy egy éve nem volt színpadon, otthon volt a babával. Stohl András szerint nem is kezdte túl jól a show-t, Liptai Claudia pedig a produkció végét dicsérte, Hajóst elvarázsolta az énekesnő.

Az ellenfele Orsovai Reni volt, aki korábban már megnyerte A Dalt és kipróbálta magát a Sztárban sztárban is. Amy Winehouse-t alakította, és nagyon nem örült neki, hogy jó barátnője ellen kell továbbjutnia. Stohlnak nagyon tetszett, Liptai pedig hallotta Winehouse hangját a produkcióban, de szerinte nehéz feladat volt, kritizálta és dicsérte is. Lékai-Kiss Ramóna a természetességet hiányolta, szerinte mesterkélt volt Orsovai. 

A zsűrinél döntetlen lett a Sztárban sztár első mai párbaja 

A zsűrinél 2-2 lett az állás, de szavazhattak persze a nézők is. A tévézők Orsovait találták jobbnak, de Hajós András élt a jogával és megmentette Dallost, legalábbis az adás végéig biztosan. Hogy marad-e a versenyben, az kiderül ma este 11 után.

Minden videót itt nézhet vissza. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!