A nagy nevetés után jött a sírás a Sztárban sztárban

Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián Korda Györgyöt vitte a színpadra, Opitz Barbi egy megható Kovács Kati-dalt énekelt. A Sztárban sztár első adásában Jimmy fia is továbbjutott.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár All Stars első adásában a fiatal(abb) Korda Györgyöt próbálta színpadra vinni Zámbó Krisztián. "Nagyon jól le vagy fogyva, ezt el tudom mondani a produkcióról" - viccelődött Liptai, Lékai-Kiss Ramónának pedig különösen a mellszőr tetszett, mert a férjének nincs. "Hazavinne, kell neki egy bernáthegyi kutya otthon" - poénkodott Tilla. Stohl se Kordát, se Zámbót nem látta az előadás során, de remekül szórakozott. 

Sztárban sztár
Sztárban sztár
Fotó: TV2

Jimmy fia elmondott egy sztorit is az adásban: apja ORI-vizsgát tett sok évtizeddel ezelőtt, és Korda György támogatta a karrierje elején, a többiek nem lelkesedtek az ifjú Jimmy láttán. Akkoriban ORI-vizsga nélkül nem zenélhetett senki publikus helyen, fizetésért (még egy kocsmában sem), úgyhogy Kordának fontos szerepe van abban, hogy Zámbó Jimmy befutott.

Sztárban sztár
Sztárban sztár 
Fotó: TV2

Zámbó ellenfele Opitz Barbi volt, aki Kovács Katit alakította. Liptai szerint nem sikerült a produkció, a mozgását emlegette, a hang sem volt az igazi. "Nekem ez most nem tetszett" - közölte, de Lékai-Kiss Ramóna meghatódott, noha Petrának hívta egy pillanatra Barbarát. "Hallgassuk meg Stohl Imrét" - viccelődött Tilla, eztán a színész a nemrég elveszített édesanyjáról beszélt, ő meghatódott, neki tetszett az előadás. 

Kiss Ramónára nagy hatásssal volt a dal, az előadás, így könnyezett is közben:

Lékai-Kiss Ramóna
Lékai-Kiss Ramóna 
Fotó: TV2
Opitz Barbi, Sztárban sztár
Opitz Barbi, Sztárban sztár 
Fotó: TV2

A zsűri nem tudott dönteni, 2-2 lett az állás, a nézők inkább Zámbót favorizálták, így ő továbbjutott. Opitz Barbi sem bánkódott túlzottan, mert Stohl András élt a jogával és megmentette, legalábbis egy időre. 

Itt olvashat többet a sikerműsorról. Minden videót itt nézhet vissza.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!