Állva tapsolt a zsűri, megvan az első kieső a Sztárban sztárban

Vágólapra másolva!
Visszatért a TV2 egyik legnépszerűbb show-ja. A Sztárban sztár All Stars második továbbjutója Peter Srámek, aki Tóth Gabit alakította.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Tóth Gabi produkciójával indult a TV2 show-ja, a Sztárban sztár All Stars szeptember 7-én, továbbjutott a második fordulóba. De Tóth Gabiból még kapott a néző ezen az estén - ugyanis pont őt kellett alakítania Peter Srámeknek. 

Sztárban sztár: Peter Srámek mint Tóth Gabi
Sztárban sztár: Peter Srámek mint Tóth Gabi 
Fotó: TV2

A második párbajt Kiss Ernő Zsolt nyitotta, George Bakerként, egy hatalmas, régi slágert adott elő, a külsején a zsűri remekül szórakozott. Peter Srámek feladata épp Tóth Gabi volt, őt kellett utánoznia a színpadon, Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna állva tapsolt. "Öt perce nyitva van a szám, én még ilyen produkciót nem láttam. Egyszerűen elképesztő volt, százszázalékos, tökéletes átlényegülés" - lelkesedett Stohl, aki nem karikatúrát látott, hanem érzéki átalakulást. 

Liptai Claudia 99 százalékot adott a férfilábak miatt (bár a zsűri ezen az estén hivatalosan nem pontozott), Hajósnak is tetszett a produkció. Lékai-Kiss Ramóna is lelkes volt: "Mintha Gabi állt volna a színpadon. Ha lenne itt egy gomb, hogy ki nyerje meg az évadot, én megnyomnám!" - közölte. Itt van Srámek nagyszerű produkciója:

A zsűrinél egyértelműen Srámek jutott tovább, a nézők is szavazhattak. A tévézők szerint is Srámek volt a jobb, így Kiss Ernő Zsolt kiesett - őt jónak tartotta a zsűri, de nem mentette meg.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!