Döntött a német kormány, nagy változás jön

Vágólapra másolva!
Beterjesztették a kitoloncolások felgyorsítását és a késes bűncselekmények visszaszorítását célzó törvénytervezetet Németországban.
Vágólapra másolva!

A német koalíciós kormány szombaton beterjesztette az a törvényjavaslatot a parlamentben, amely lehetővé teszi a kitoloncolások felgyorsítását és más szigorú rendelkezések bevezetését a késes bűncselekmények visszaszorítása érdekében.

Nagyobb védelmet biztosítunk az iszlamista terror ellen, szigorúbb kitoloncolás vár az erőszakos bűncselekmények elkövetőire, betiltjuk a kések használatát és alkalmazzuk a bűnözők arcfelismerését

 – ismertette Nancy Faeser belügyminiszter. 

A teljes cikk ITT olvasható el!

Egyre több a migránsok általi támadás

Most a törvénytervezet beterjesztésére azt követően került sor, hogy augusztus 23-án Solingenben három embert ölt meg késsel egy 26 éves szíriai gyanúsított. Marco Buschmann német igazságügyi miniszter korábban elmondta, hogy Olaf Scholz kancellár hárompárti koalíciója egyetértett a törvénycsomag részleteiben. „A törvénytervezetet a koalíció parlamenti frakciói már megkapták mérlegelésre” – tette hozzá Buschmann, aki szerint a törvénycsomag vitáját akár már a jövő héten is megtarthatják a parlamentben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!