A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Védjük stílusosan a szemünket!

Vágólapra másolva!
Nem túlzás azt állítani, hogy a napszemüveg igazi alapdarab: nem árt, ha mindig velünk van, feldob bármilyen öltözéket, és jó esetben kiemeli az arcunkat. Választani azonban nem könnyű a hatalmas kínálatból.
Vágólapra másolva!

Szerencsére ma már nem kell beérnünk egy vagy két meghatározó trenddel, hiszen a választék akkora, hogy minden arcformához és stílusban találni megfelelő napszemüveget. Különösen így van ez a Trend Optika üzleteiben, ahol folyamatosan frissülő, a legfrissebb trendeket is követő napszemüveg-kínálatot találhatunk. Sőt, a törzsvásárlói program keretében kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a kinézett modellt. A Trend Optika szakemberei szerint az emberek egyre nyitottabbak a divatos darabokra, így a különleges modellek sokszor a kifutóról egyenesen a viselőjükhöz kerülnek.

Trend Optika

Az idei szezonban visszatértek a keskeny, íves keretek vastag szárakkal, valamint a markáns,      geometrikus formák, avantgarde stílusban. Egy ilyen napszemüveggel különlegessé és egyedivé tehetjük a megjelenésünket, hiszen egy mutatós napszemüveg öltöztet! A műanyag kereteknél megjelentek a víztiszta árnyalatok opálos variációi, ezek nem nyomják el az arcot, sokkal inkább légies, finom megjelenést nyújtanak. A formabontó, lágy színezésű lencsék pedig akár szürkébb időben is viselhetők. 

Trend Optika

Aki szemüveget visel, annak sem kell lemondania a divatos napszemüvegről, hiszen a dioptriás napszemüvegek megoldást nyújtanak a problémára. Ezek egészen egyedi színekben is elérhetők, akár multifokális kivitelben is, így nem kell kompromisszumot kötni az éles látás és a napvédelem, valamint a stílusos megjelenés között. 

Trend Optika

Hogy mindenki megtalálja a megjelenéséhez és egyéniségéhez tökéletesen illő napszemüveget, a Trend Optika Csoport munkatársai akár stylist minőségben segítik vásárlóinkat a választásban. A 100%-os UV-szűrés természetesen alap, hiszen a káros UV-sugárzás nemcsak a bőrünk, hanem szemünk egészségét is veszélyezteti. Ha pedig a legjobb látásélményt nyújtó polarizált lencséjű napszemüveget választunk, akkor a vízszintes felületekről, például a vízről vagy az útburkolatról visszaverődő vakító tükröződéseket is kiküszöböljük, csökkentve ezzel a szem terhelését. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!