Nem fogja elhinni, mit fotózott le a NASA marsjárója

Vágólapra másolva!
Elképesztő elméletek születettek miután a NASA marsjárója egy különös alakot kapott lencsevégre a Marson 2007-ben. A fotókon egy fekete alak sziluettje rajzolódott ki, ami méreteiből és formájából ítélve nagyon hasonlít a Földön évszázadok óta mítológiai lényként élő Nagylábra - írta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

Az Amerikában BigFootként, Ázsiában Jetiként számon tartott élőlény "felfedezése" az űrben számos ember fantáziáját indította be, akik azt feltételezték, hogy két rejtélyre - a Nagyláb, és az űrlények létezésére is - választ kaptunk ezzel. De vajon mi az igazság? - teszi fel a kérdést a lap.

Még új volt az internet, amikor a marsjáró fotói felkerültek a webre és villámsebességgel elterjedtek. 

Még talán az a japán blogger sem számított rá, hogy ilyen gyorsan látni fogja mindenki, aki bemutatta a világnak a képket. "Bár a NASA sosem utalt rá, hogy valóban egy élőlényt kaptak lencsevégre a Marson, erre nem is volt szüksége az embereknek, azt hitték és gondolták, amelyet a saját szemükkel látni véltek. 

Bár valószínűleg egy szikla árnyéka vetült csak furcsán a bolygó felszínére, 

a Nagyláb hívők biztosak voltak benne, hogy az űrből érkezhetett a Földre a mitológiai lény, ezért nem sikerült sosem elfogni, vagy lencsevégre kapni a szörnyeteget" - számolt be róla a DailyStar.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!