A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Klasszikusok a musical fesztiválon

Vágólapra másolva!
A Hegedűs a háztetőn, a Macskák, valamint a Chicago című világhírű zenés játékok kerülnek színre a júniusi musical fesztiválon a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon
Vágólapra másolva!

A szervezők elmondták: tavaly nyáron a Macskákat három esten is teltház előtt játszották, holott eredetileg egyetlen előadás szerepelt a tervben. A nagy érdeklődés adta az ötletet, hogy szabadtéri színpadon is előadják a Madách Színház másik két nagy sikerű produkcióját.

A június 2-i előadáson a Hegedűs a háztetőn című kétrészes musicalt tekinthetik meg az érdeklődők. Joseph Stein, Jerry Bock és Sheldon Harnick darabjának Tevje szerepében Huszti Péter, Goldeként Almási Éva lép színpadra.

Thomas Stearns Eliot - Andrew Lloyd Webber Macskák című művének magyarországi sikersorozata június 10-én folytatódik a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az 1100-as előadásszám felé közeledő produkció macskái között lesz Dunai Tamás, Bajza Viktória, Kautzky Armand, Détár Enikő, Laklóth Aladár.

A Chicago című musical június 26-án szerepel a programban. John Kander, Fred Eb és Bob Fosse művének Roxie Hart szerepében Malek Andrea lép majd színpadra.


Korábban:
Londonban elbúcsúztatják a Macskákat
Dr Dre hip-hop musicalről álmodik

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
musicalekkel!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!