A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Nagy Ő bajkeverő döntőse újra megküzd a rivális nőkkel

Kísértés
Vágólapra másolva!
Hamarosan indul a Kísértés, benne egy jól ismert tévészereplővel, aki majdnem befutó lett Jákob Zoltánnál.
Vágólapra másolva!

Kozelkin Natália is versenyzett Jákob Zoltán kegyeiért a TV2-n látott A Nagy Őben, egészen az utolsó adásig jutott: bár a milliárdos üzletember végül nem őt választotta, azért a szőkeség sem búslakodott. Tavaly gyorsan rátalált a szerelem, ráadásul nagy terveket szövögettek - de amilyen gyorsan jöttek ezek az óriási érzelmek, olyan gyorsan el is múltak, és ma már ismét szingli.

Kiderült, hogy a realityszereplőt a TV2 újra foglalkoztatja, ezúttal a Kísértésben. "Elérkezett a nagy bejelentés! Szerepelek én is kísértőként a Kísértés című műsorban amit a TV2-n fogtok tudni nézni szeptember 1-től. Tavaly sok fejtörést okozott amikor felkértek erre a műsorra, végül úgy döntöttem nem hagylak titeket cserben, és újra képernyőn szórakoztatlak tovább titeket. Most se hagytam otthon a csípős megjegyzéseimet, de ezt már megszokhattátok tőlem… ugyebár" - írta Natália, aki több botrányt okozott A Nagy Ő villájában, de egészen a végéig versenyben volt.

Mint írtuk, szeptember 1-én az Ázsia Expressz ötödik évadával együtt indul el a TV2-n a Kísértés, a Temptation Island új verziója. A szereplők szerda este együtt jelentek meg a csatorna nyári partiján a Lupa Beachen, nézzen meg pár képet az eseményről!

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!