Négy marad a hat Jóbarátból

Vágólapra másolva!
Matthew Perry, a Jóbarátok című népszerű tévésorozat sztárja jelenleg egy színpadi szerepre készül. A "jóbarát" szerepkörétől azonban ezúttal sem kell megválnia: Dannyt játssza majd a West Enden David Mamet négy barátról szóló, provokatív drámájában, a Sexual Perversity in Chicagóban. 
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Matthew Perry , a Jóbarátok című sorozat Chandler Bingjeként ismert színész színpadi szerepben látható majd a londoni West Enden.

David Mamet kissé provokatív színdarabját, a Sexual Perversity in Chicago-t, május 14-én mutatják be a London's Comedy Theatre-ben.

A mű - amelyet 26 éve nem mutattak be Londonban - két férfi (Bernie és Danny) és két nő (Deborah és Joan) története, akik próbálnak eligazodni a tulajdon szexuális életükön, és persze másokéin. A darabból egyébként Mi történt az éjjel? címmel Edward Zwick mozifilmet rendezett 1986-ban, amelyet itthon is bemutattak.

A 33 éves Perry - akit eddig jórészt a már említett tévésorozatból és a Bérgyilkos a szomszédom című, mérsékelt sikert aratott mozifilmből ismerhet a nézőközönség - Dannyt alakítja majd. Partnerei pedig olyan színészek lesznek, mint Minnie Driver vagy Hank Azaria (Szép remények, Madárfészek).

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.htmlJóbarátok a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/media,_hirkozles/musorszoras/radio-_es_televizio_musorok/sorozatok/Jobaratok/

Matthew Perry és a további öt főszereplő a Jóbarátok utolsó szériáján dolgozik. A színész ezt követően elkészíti a Bérgyilkos a szomszédom második részét is, ahol ismét Bruce Willis lesz a partnere. Ezenkívül egy másik filmre is készül, amelyben szintén színész édesapjával dolgozhat majd együtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!