A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Matthew Perry újra az apjával játszik

Vágólapra másolva!
A Jóbarátok sztárja a producerekkel folytatott egyeztetések jelenlegi állása szerint nemsokára újabb közös filmben szerepel apjával, John Bennett Perryvel.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIMatthew Perry apja, fiához hasonlóan, a televíziónak köszönhetően lett igazán ismert. A most 61 éves színész Amerikában az egyik népszerű arcszesz márka képviselőjeként tett szert országos hírnévre, miután matróz szerepet vállalt a cég egyik régi tévéreklámjában. John Bennett Perry filmszerepeket is kapott, látható az Édes kis semmiség című filmben, és feltűnt a Bolond szél fúj című alkotásban is, ahol a Matthew Perry alakította figura apját játssza.

Az idősebb Perryre most újabb játékfilmes feladat vár. A Bölcsesség kezdete című leendő film egy nemrég megözvegyült férfiről szól, aki fiával él egy tanyán. A fiú, hogy búsuló apján segítsen, a háztartás vezetésére felfogad egy szabadszellemű nőt, akinek a jelenléte új életet visz a két férfi otthonába. Az asszony révén megerősödik az apa és fia közötti kapcsolat, és újra szeretet uralkodik el a házban.

A fiatalabb Perrynek az apjával közös film mellett más szerepeivel is foglalkoznia kell, ezért, amennyiben a tárgyalásokon meg tud egyezni a producerekkel, a forgatás csak 2003 tavaszán kezdődhet el. Matthew Perry legközelebb a Bérgyilkos a szomszédom 2-ben szerepel Bruce Willis oldalán, és be kell még fejeznie a Jóbarátok kilencedik szériáját is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!