Blaine kiállta a fagyálló próbát<br/>

Vágólapra másolva!
Két és fél napig bírta egy jégtömbbe zárva David Blaine illuzionista. A 27 éves férfi látszólag nem szenvedett fagyási sérüléseket, az idegállapota azonban megsínylette a mutatványt.
Vágólapra másolva!

Ember a jégben

Blaine mutatványának pont az volt lényege, hogy egy pillanatra sem lazulhatott el vagy merülhetett álomba, hiszen az egyenlő lett volna a fagyhalállal. Ugyanakkor az a szűk, kifejezetten a testére szabott üreg, amelyet a jégtömbben kialakítottak, egyáltalán nem tette lehetővé, hogy leüljön vagy jobban megmozgassa a tagjait, ha elfáradt az állásban, és mivel minden oldalról jég vette körül, a saját érdekében még csak nem is támaszkodhatott neki semminek. A mínusz három fokos hidegben Blaine mindössze egy kötött sapkát, szövetnadrágot és csizmát viselt, bár később már kért egy pólót is. Levegőt és ivóvizet egy csövön keresztül juttattak számára. Az alapvető életfunkcióit folyamatosan figyelemmel kísérte egy orvosi csoport, akiket baj esetén Blaine előre kitalált jelbeszéddel riasztott volna, erre szerencsére nem került sor.

Michael J. Fox arca jéggé dermedt a csodálkozástól

Az ilyesfajta vádaskodás persze nem fog megártani Blaine hírnevének, amit tavaly alapozott meg, amikor hét napot töltött a föld alatt, egy üvegtetejű koporsóba zárva. Következő attrakciójaként azt tervezi, hogy leugrik a Brooklyn-hídról - és túléli, természetesen.

Ajánló:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről