Mel Gibson másik énje egy viking harcos<br/>

Vágólapra másolva!
Mel Gibson egy interjúban nemrég elárulta, hogy a színészet számára terápia, amellyel őrült személyiségét tartja kordában. Az ausztrál sztár úgy képzeli, másik énje egy viking harcos.
Vágólapra másolva!

Mel Gibson "alapjában véve őrült" - ez derül ki abból az interjúból, amit a világhírű színész a Radio Times magazinnak adott nemrégiben. Állítását mi sem igazolja jobban, mint az, hogy a sikert és nemzetközi ismertséget a Mad Max-sorozatnak köszönheti, amelynek főszerepét ráadásul pont eszelős viselkedése révén osztották rá: három nappal a meghallgatás előtt ugyanis egy nő miatt kocsmai verekedésbe került egy egész rögbi csapattal, és ez lenyűgözte a film készítőit.

A 45 éves Gibson a Radio Times munkatársának elmondta, hogy "állati énjét" Björnnek hívja, mivel úgy képzeli, hogy egy félelmetes viking harcos, aki megpróbál kitörni belőle. Gibson eredetileg háborús tudósító akart lenni, de azért ment végül színésznek, hogy a benne rejlő őrültet kordában tartsa. "A színészet terápiás hatással van az őrületemre. A haditudósítói munka csak tovább gerjesztette volna. Már régen halott lennék" - véli a sztár, aki legújabb filmjében, a Mi kell a nőnek? című romantikus komédiában olyan férfit alakít, aki egy szerencsétlen baleset következtében képes olvasni a nők gondolataiban.

Ajánló:

Mel Gibson már csak tudja...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről