Átlagot vontak a brit popsztárokból<br/>

Vágólapra másolva!
A brit Top Of The Pops magazin felmérésének eredménye alapján az átlagos brit popsztár független, két tetoválást és néhány testékszert visel, és fogalma sincs arról, hogy mennyibe kerül egy doboz tej.
Vágólapra másolva!

A Nagy-Britannia legrégebb óta futó popzenei tévéműsorának nevét viselő Top Of The Pops magazin közzétette a végeredményét annak a felmérésnek, amely a szigetország popsztárjairól hivatott valós képet adni. Hat hónap alatt összesen 47 előadót kérdeztek meg, köztük az S Club 7, a Five, az A1 és az Atomic Kitten tagjait. A kérdőívet kitöltők közül húszan függetlenek, tizenhárman együtt élnek valakivel, egyikük elvált, a többiek nem jelölték meg családi állapotukat. A válaszadók átlagéletkora 21 év, legtöbbjüknek 17 évesen már lemezszerződés volt a kezében.

A kérdőívből kiderül, hogy a jelenlegi brit popsztárok többsége legszívesebben Britney Spearsszel dolgozna együtt, vagy Michael Jacksonnal. A kedvenc előadók listáján olyan manapság már ciki nevek szerepelnek, mint Phil Collins, Rod Stewart és Bonnie Tyler.

A megkérdezett brit popsztárok nagyon vagányok és trendik; összesen 100 tetoválással és testékszerrel bírnak, előbbiből egyikük testén pont egy tucat található. Arról viszont halvány fogalmuk sincs, hogy egy pint tej mennyibe kerül: sokan a tényleges ár két-háromszorosát saccolták. Azt eddig is tudtuk, hogy a popsztárok nem ebben a világban élnek - lám, a britek sem kivételek.

Ajánló:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről