A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Barátok közt Palikája katona lesz

Vágólapra másolva!
A Barátok közt Szilágyi Palikája kézhez kapta a behívóját, és hamarosan bevonul a laktanyába, hogy hat hónapos katonai szolgálatát teljesítse. Palika, azaz Bruckmann Balázs élvezi a laktanyai forgatásokat, ám egyelőre ennyi elég is neki.
Vágólapra másolva!

"Mostanáig a tanulmányaim akadályoztak meg a katonai szolgálatban, ezért így, 21 évesen tapasztalom meg a sorköteles fiúk életét. Kíváncsi voltam már, hogy mi zajlik egy laktanyán belül. Nem bánnám, ha a forgatások alatt bent töltött időmet beszámítanák a kötelező hat hónapba" - viccelődött Balázs, aki a Budapest Média Intézet hallgatója. "A sorozatbeli Palika bevonulása egyébként sokkal inkább a barátságról és a felnőtté válásról szól, mint a katonaságról. A történet rávilágít arra, hogy miként alakulhat ki igaz barátság két olyan ember között, akik kezdetben egyáltalán nem szimpatizáltak egymással."

Nyerjen Twin Peaks-relikviákat

Játsszon Twin Peaks-játékunkon, nyerjen DVD-t és más relikviákat!

Balázs saját bevallása szerint - Palikához hasonlóan - barátkozós típus. "Nyitottnak érzem magam, és nap mint nap kötök új ismeretségeket. Annak idején felkészültem arra, hogy a sorozat hozta népszerűség miatt néhány barátom esetleg elfordul tőlem, de szerencsére ez nem következett be. Elmondhatom, hogy széles baráti és haveri körrel rendelkezem, és még senkiben sem csalódtam. A kötelezettségeim miatt ugyan kevesebb időt tudok velük tölteni, de ezt megértik" - fejezte be mondandóját Balázs.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!