Közel-Kelet első számú diktátor-mc-je

Vágólapra másolva!
Beszélő George-baba, életmentőnek szánt, de értelmetlenné vált táblák, karaoke-show Szaddam bombázásának örömére - unatkozó animátorok megpróbálták a háború vicces oldalát is megragadni. A kísérlet sikerült, az eredményt megtekinthetik az iraki háború főszereplőit kifigurázó és visszás oldalait bemutató animációkról, galériákról készült összeállításunkban. 
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOA Liquid Generation rajzfilmjéből megtudjuk, hogy az iraki diktátor a popszakmában is önkényuralomra tör. Szaddam JLo. Jenny from the Block-jának feldolgozásával készül berobbanni a köztudatba, mint a Közel-Kelet első számú diktátor-mc-je, aki nem retten vissza attól, hogy élő pajzsot alakítson saját országa civil lakosságából, vagy bombákkal szórja meg a szomszédos államokat. A végén jól megkapja a magáét az amerikai hadseregtől. "No matter, where i go, i know, what to blow up"
Saddam from Iraq

Forrás: ORIGOA Big Fat Baby weboldalán egy rövid karaoke-szösszenetből tudjuk meg, hogy amikor George W. Bush és Colin Powell összeülnek a Fehér Házban egy vidám délutáni teázásra, akkor valójában minek is jön el az ideje. Akárha a South Park készítőinek gyorsreagálású csoportja lépett volna akcióba - lelkesítő, zenés-táncos bemutató a háború szépségeiről a musical kedvelőinek.
Time to Bomb Saddam!


Forrás: ORIGOMark Fiore pár perces animációjában jó néhány nyomós érvet sorol fel arra, miért is kellett megtámadni Irakot. A prezentációba persze rendre hiba csúszik, s végül egyetlen felsorolt indok sem kötődik Szaddam országához. Az utolsó jelenetben azonban megnyugtató módon levonják a velős következtetést: Irakot "azértmertcsak" is meg lehet támadni.
Javítások vígjátéka


Forrás: ORIGOAz idleworm szimulációs flash-programja hűen szemlélteti, milyen nehéz dolga is van szegény Bush elnöknek. A háborúban részt vevő egységek ismertetése után bele is vághatunk a csatározásba, s végigkövethetjük csapataink és az ellenség mozgását. Jó munkánk eredményeként megdönthetjük Szaddamot, s utána jelölhetünk valakit a helyére, a jobbnál-jobb jelentkezők közül. Azután egészen egyszerűen elszabadul a pokol.
Apokaliptikus vízió a Közel-Keleten

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!