Levágott fülével sokkolt egy bűvész

Vágólapra másolva!
David Blaine amerikai illuzionista a legújabb produkcióját beharangozó sajtótájékoztatón a látszat szerint kihasított egy darabot a füléből, hogy így bizonyítsa elszántságát. Blaine attól tartott, nem hiszik el neki, hogy képes 44 napig függeni London felett.
Vágólapra másolva!
David Blaine

A meghökkentő mutatványairól ismert David Blaine egy újságírói kérdés után vágott bele saját fülébe. A szerkesztő a sajtótájékoztatóra összegyűlt kollégái körében arra volt kíváncsi, Blaine tud-e valami új trükköt mutatni. Az érdeklődésre válaszul a bűvész előkapott egy zsebkést, és vágott, majd egy papír zsebkendőt szorított véresnek tűnő bal füléhez, és kiment a teremből. A véres ruhájú Blaine nem sokkal később visszajött, és az állítólagos füldarabbal végigsétált az újságírók előtt - írta a Yahoo.

A látványos elemekkel dúsított sajtótájékoztató eredeti célja a bűvész legközelebbi produkciójának reklámozása volt. Blaine még augusztusban bejelentette, hogy szeptember 5-én, pénteken megkezdi 44 naposra tervezett mutatványát, amelynek idején egy átlátszó műanyag dobozban fog függeni a londoni Tower Bridge közelében, a Temze felett. A New York-i illuzionista azt állítja, a közel másfél hónap alatt egyetlen falatot sem eszik, csak vizet vesz magához, amit egy csövön juttatnak el neki, ürülékét pedig szintén csövön keresztül távolítja el ideiglenes fogságának helyszínéről.

Bűvészek linkjeihttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/film,_szinhaz/cirkusz/buveszek/

Blainnek ez lesz az első, külföldön bemutatott produkciója, de az Egyesült Államokban már korábban is több különleges mutatványa volt. A bűvész egyszer 61 órát töltött egy jégtömbben, egy más alkalommal pedig egy hétre eltemették, és az emlékezetes akciói közé tartozik, amikor 35 órán keresztül állt egy közel 30 méteres oszlop tetején Manhattanben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről