Sting-film: játék a jegyekért

Vágólapra másolva!
A varázslatos hangú énekes legújabb albumának DVD-változata, az Inside: The Songs of Sacred Love október 6-án kerül a boltok polcaira. Játsszon velünk, és legyen ott október 13-án a budapesti MOM-parkban, ahol betekinthet az énekes gondolataiba, s végigkísérheti az album születését.
Vágólapra másolva!

Játsszon velünk, és legyen egyike a több tucatnyi szerencsés megfejtőnek, aki partnerével együtt ott lehet a MOM Park mozijában október 13-án, hétfőn, ahol levetítjük az Inside: The Songs of Sacred Love DVD-t. A kétórás, látványos anyag a malibui és Los Angeles-i koncertek hangulatát hozza vissza. Mindössze három kérdésre kell válaszolnia helyesen, hogy jó eséllyel hozzájusson a jegyekhez:

1. Hogy hívják Sting feleségét?
A. Trudie B. Roxanne C. Jennifer D. Jade

2. Melyik számot nem Sting énekli?
A. Roxanne B. Fragile C. This Cowboy Song D. Hero

3. Mikor született Sting?
A. 1941 B. 1951 C. 1956 D. 1961

A megfejtéseket a nyeremeny@origo.hu címre várjuk, Sting tárggyal, 2003. október 9-én, 14 óráig.

A DVD az interjúk és egyéb meglepetések mellett a következő dalokat tartalmazza: Send Your Love, Inside, Dead Man's Rope, Shape Of My Heart/Never Coming Home, Like A Beautiful Smile, Forget About The Future/That Sinking Feeling, This War, Sacred Love, The Book of My Life, Walking On the Moon, Roxanne, Whenever I Say Your Name, Every Breath You Take.

A nyerteseket az [origo] e-mail útján értesíti, és közli a nyeremények átvételének pontos menetét. A nyertesek teljes listája legkésőbb 2003. szeptember 9-én 16 órától elérhető lesz az [origo] Szórakozás rovatából. A játékban az Axelero Rt. munkatársai nem vehetnek részt.

Az alábbi linkek egyikére kattintva megtekintheti az Inside: The Songs of Sacred Love DVD előzetesét.

Windows Media: modem - szélessáv

Real Player: modem - szélessáv

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről