Gulyásleves
![gulyásleves](https://cdn.origo.hu/2023/12/6bUOwLWi8i4aYo_1H0HvPPTugcw6C1DpJHYM4_9Xx70/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzFhOGY3Nzk2MmM5OTRjMGViMjBjZjc0MjhlMjNjZjEz.webp)
Elkészítési idő: 3-4 óra
Alapanyagok:
A felkockázott húst a zsíron alaposan körbepirítom egy serpenyőben.
Ráborítom a lábosban aranybarnára pirított, apróra vágott hagymát, megszórom a paprikával, köménymaggal, sózom, borsozom, felöntöm vízzel (vagy alaplével) és - minimum három óra alatt - puhára főzöm.
Amikor már puha a hús, beleszórom a feldarabolt zöldségeket, ressre főzöm és kenyérrel tálalom.