Lapcsánka
![lapcsánka](https://cdn.origo.hu/2023/12/qnrOhWyk9loOorBd5COf4FnwMQTrqmRFGcw4RKYnvj4/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0YTRjNDRjOTYxYjQyNjJhZWZlNmFlZjE3ZGFiOTU0.webp)
Elkészítési idő: 10 perc nettó, 30 perc bruttó
Alapanyagok:
A reszelt krumplit összekeverem a többi alapanyaggal.
A pépet tűzforró olajban 1-1,5 centiméter vastag lepénnyé formázom és mindkét oldalát ropogós aranybarnára sütöm.
Tanács: ha libazsírban sütjük, sokkal finomabb.