A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Grillezett tintahal/kalmár

tintahal technológia
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc
Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: 10 perc

Alapanyagok:

  • 20 dkg féltenyérnyi tintahal/kalmár
  • vaj
  • olívaolaj
  • petrezselyem
  • citrom

A lényeg, hogy nem szabad túlsütni, erről részeletesen itt olvashat. A kalmár pedig nem egyenlő a tintahallal erről is írtunk külön.

Ami a receptet illeti, ha csak meg akarják sütni ezeket a finom állatokat, olaj-vaj keverékén, magas lángon ne süssék továnn 2-3 percnél. Kapassák csak oda és fogyasszák jóízűen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!