Grillezett tintahal/kalmár
![tintahal technológia](https://cdn.origo.hu/2023/12/x55YA-tYa2y13MrhteseN-6r80g6bpBuCiemd-9uoEo/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU1YjY3NGEyZWEyMDRhODA5NzAyZWVhZDE4MWZiNGQy.webp)
Elkészítési idő: 10 perc
Alapanyagok:
A lényeg, hogy nem szabad túlsütni, erről részeletesen itt olvashat. A kalmár pedig nem egyenlő a tintahallal erről is írtunk külön.
Ami a receptet illeti, ha csak meg akarják sütni ezeket a finom állatokat, olaj-vaj keverékén, magas lángon ne süssék továnn 2-3 percnél. Kapassák csak oda és fogyasszák jóízűen.