Sertéspörkölt szárazon
![porkolt sertes diszno](https://cdn.origo.hu/2023/12/4fE9291FP5I7OBcXu0r28B6BwV8C44om1Jw8_GlyFWo/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg5MTkzZjA2ZjkxZjQ4NWQ5M2Q0NTYzNDkyNzU4MjQ4.webp)
Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó 3 óra
Alapanyagok
A zsíron üvegesre párolom a hagymát, átpirítom rajta a húst. Megszórom paprikával, ha nincs leve egy kevés bort löttyintek alá és puhár főzöm. Alapvetően nem értünk egyet a sertéscombbal, pláne pörköltbe, amibe cubákos, csontos a jó, de több kedves, szeretett barátunk csak színhúst hajlandó a szájába venni, csak nekik, értük.