Tarja
![sertes tarja](https://cdn.origo.hu/2023/12/rsewQ9OLK1xlNMkOT7sR3qUWtktrTZHN2CX-HJXGINs/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAwNWJkMzYyNzA1NzRjZTlhM2VhNDk0YzU0OGIzYWQz.webp)
Aki bizonytalan, aki nem akar odafigyelni, nem szereti a száraz húst, grillezne, de az alkoholt is szereti, vegyen tarját. A sertés gerince mellett, válla felett húzodó izomköteg zsírral gazdagon átszőtt szeletei mindig mellettünk fognak állni, a legvészterhesebb órákban sem száradnak ki, és mindenhol kaphatók. Rántott húsnak nem az a hagyományos megoldás, cserébe zseniálisan szaftos és ütős. A mustáros tarja pedig fontosabb része a magyar népléleknek, mint a gulyásleves.
Elkészítési módok:
Receptek: