A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Piadina

piadina
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 45 perc bruttó 15 perc

Alapanyagok:

  • 1/2 kg liszt
  • 2 dl langyos víz
  • nagy csipet szódabikarbóna
  • kiskanál só
  • 75 gramm sertészsír

Az alapanyagokból tésztát gyúrok, letakarva fél órán át pihentetem. Fél centi vastag, a serpenyőmhöz illő átmérőjű lepényt nyújtok belőle, nagyon forró, száraz serpenyőben mindkét oldalát egy-két perc alatt foltosra sütöm. Népszerű változatok töltelékre (miután megtöltik, összehajtják és rápirítanak még egyszer mindkét oldalára.:

  • rukola, mozzarella
  • crudo sonka, rukola
  • lecsöpögtetett tonhalkonzerv, paradicsom
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!