Piadina
![piadina](https://cdn.origo.hu/2023/12/U0O6tENRz9ZXUIwTrpzpsSWPib_jML8Qoos5f7rKKak/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MwYjlkYWYzM2ZkZjQxNjRhODFjZDk5MmYxMmQ4ODNi.webp)
Elkészítési idő: nettó 45 perc bruttó 15 perc
Alapanyagok:
Az alapanyagokból tésztát gyúrok, letakarva fél órán át pihentetem. Fél centi vastag, a serpenyőmhöz illő átmérőjű lepényt nyújtok belőle, nagyon forró, száraz serpenyőben mindkét oldalát egy-két perc alatt foltosra sütöm. Népszerű változatok töltelékre (miután megtöltik, összehajtják és rápirítanak még egyszer mindkét oldalára.: