A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
13:10BirkózásAleksandr Komarov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Aki lusta, fizessen

zacskós répa
Vágólapra másolva!
Ön azok közé tartozik, aki szeret mindent készen kapni? Egy szalmaszálat nem tenne keresztbe, igaz, tudja, hogy ennek ára van?
Vágólapra másolva!

A koptatott répagolyó azoknak lehet kedves, akik kést nem vennének kezükbe, annak ellenére, hogy az még egy irodai konyhában, a mikrohullámú sütővel bűvészkedő irodisták között sem számít szentségtörésnek.

Micsoda lelemény! Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

Mi ez?

Persze, tegyük fel a kérdést, mi az a répagolyó? Ha még nem találkozott ilyennel, képzeljen el egy acéldobot, valami olyat, mint egy automata mosógép belseje, amibe zöldséget dobálnak, hogy hámozzák, aprítsák azt. A folyamat végén apró golyók maradnak, amelyeket vagy felhasználnak pépbe, vagy zacskóba tesznek, hogy védőgázzal körbevéve frissek maradjanak.

Kilója 169 forint Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

A Tesco polcán találtuk a terméket: 100 gramm 79 forint, azaz kilója 790. Nyolcvan centivel mellette igazi, szép, szintén magyar répák mosolyognak, igaz, nincsenek legömbölyítve, pucolva – kilójuk cserébe mindössze 169 forint.

Aki lusta, fizessen! Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

Melyik a finomabb?

Véleményünk szerint az olcsóbbik lehetőség a jobb: édesebb volt és roppanósabb. Ennek ellenére, mint üzleti leleményt elismerjük, jól csinálják, aki lusta fizessen, mi meg inkább megpucoljuk a répát, és töredék áron ropogtatunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!