A 26 éves tokiói Tecuka Sinri feltehetőleg nem volt elégedett a klasszikus kojak-fazonnal, vagy a középen rágót rejtő verziókkal. A város történelmi negyedében található boltját, az Asakusa Amezaiku Ameshint 2013-ban nyitotta meg.
Népszerűsége és szakmai sikerei napról-napra nőttek – tévéműsorokban és gasztronómiai rendezvényeken is lehet vele találkozni. A napokban nyitotta meg második üzletét, amit újabb izgalmas nyalókák bemutatásával ünnepelt.
Az amezaiku eljárás a cukorszobrászatot takarja, amelynek
gyökerei a nyolcadik századig nyúlnak vissza.
Tecuka Sinri a múlt metódusát a jelennel ötvözi, így alkotva páratlanul szép édességeket.
Akárcsak a közelmúltban bemutatott vagasi sütemények, a nyalókák is a természetet, az évszakok változásait, a pillanatok szépségeit örökítik meg. Lessenek csak rá a videóra – lélegzetelállító, ahogy az aranyhal megszületik!