A Köveskáli Furmint Napok ötlete a helyi vendéglátók összefogásával született meg, amelynek keretében a Pálffy Pince, a Káli Kövek Borászat, a Káli Art Inn, a Kővirág Étterem és a Mi a Kő Étterem három teljes napot szentel a szőlőfajtának.
Míg pénteken az éttermekben borvacsora várja az érdeklődőket, ahol neves sommelier-k segítenek a borok felfedezésében, addig szombaton 2 alkalommal, 3 helyszínen, 6 ültetett kóstolón kerülhetünk közelebb a furminthoz. Vasárnap délelőtt pedig dűlőtúrákkal végül elbúcsúztatjuk a 2018-as Furmint Napokat a Káli-medencében.
A Furmint Napokat február 23-25-e között tartják Köveskálon. A részvétel regisztrációhoz kötött, a jegyekről a következő linken tájékozódhat.