Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítse elő a sütőt 180 fokra, utána szeletelje fel az olasz bagettet. Olvassza meg a 3 evőkanál vajat, és keverje össze az 1 gerezd összetört fokhagymával. Kenje meg a keverékkel a bagettszeleteket, szórja meg az olasz fűszerrel és a frissen reszelt parmezán sajttal. Süsse őket 15 percig, vagy míg aranybarnák lesznek.
Egy tálban keverje össze a paradicsomot, a maradék fokhagymát, a sót, a borsot, a bazsalikomot és az olívaolajat. Tegyen két evőkanállal a szeletek tetejére, végül szórja meg sajttal.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Pirítsa meg a hagymát és a fokhagymát az olívaolajon. Adja hozzá a paradicsomszószt, a vodkát, a bazsalikomot, a pirospaprika-pelyhet és a sót. Főzze lassú tűzön 2 percig, utána öntse hozzá a tejszínt, végül a kifőzött penne tésztát, és keverje jól össze. Főzze még 5 percig, és tálalja friss bazsalikommal.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverje össze a zselatint a vízzel, majd tegye félre. Egy serpenyőben melegítse fel a tejszínt és a cukrot; ha a keverék forrni kezd, vegye takarékra a lángot, utána adja hozzá a vaníliát és a zselatint. Keverje jól össze, szűrje le, öntse poharakba, majd hagyja kihűlni. Tegye hűtőbe 2-4 órára, és tálalja friss gyümölcsökkel.