Peter Graham, a 31 éves apuka és lánya egyik nap úgy döntöttek, hogy délután a liverpooli KFC-ben esznek. Az apa azonban az állítja, hogy a közös program gyorsan rémálommá vált.
Noha az álomkutatás végre eredményeket produkált, az orvosok még mindig nem mernek biztosat kijelenteni: több olyan vizsgálatra lesz szükség, amely az ételek és az álmok közötti kapcsolatot keresi.
Az azonban tény, hogy néhány szakértői értékelés azt mutatja, hogy az élelmiszerek valamilyen szinten hatással vannak álmaink minőségére. Erre jöttek még rá a kutatók.
Vannak olyan receptek, amelyeket akárhogy gyakorolunk, akárhogy próbálgatjuk, sosem lesz olyan, mint amit a nagymamáink csináltak. Nem azért, mert nincs érzékünk hozzá, egyszerűen ők a szívüket és a lelküket is belesütötték vagy főzték az adott ételbe. Így van ez a rétessel is.
Elizabeth Hurley angol színésznő és modell. Amit még érdemes tudni róla, az az, hogy 53 éves, és még mindig csúcsformában van. Az alakját bármelyik zsenge virágszál megirigyelné. Így jogos a kérdés: mégis mi a titka?
Tökéletes testével valószínűleg a színésznő is tisztában van, hiszen folyamatosan fürdőruhás képeket posztol magáról az Instagramra, elkápráztatva ezzel a rajongóit. Bár valószínűleg a gének is hozzájárulnak ehhez az alakhoz, Elizabeth egy vele készült interjúban elmondta, hogy az étkezést illetően nagyon tudatos.
Az aszály miatt a búza és a repce harmada lett csak jó minőségű, ez jóval elmarad az elmúlt öt év 50-55 százalékos átlagától.
Noha a mentes táplálkozás már a divatirányzatok közé is begyűrűzött, ez elsősorban nem divat, hanem egészségügyi kihívás. Többek között azért okoz nehézséget, mert egyáltalán nem könnyű kiigazodni a sok információ és tévhit között.
Mi a mentes táplálkozás? Magyarországon melyik a leggyakoribb ételérzékenység? Honnan szerezhetjük be a mentes termékeket? Többek között ezekre a kérdésekre adják meg a választ a Csak a Mentes alapítói és szakértői.
Miután megpucoljuk a hagymát, a héját általában azonnal a kukába söpörjük. Tesszük ezt anélkül, hogy elgondolkodnánk a felhasználásán. A hagymahéj ugyanis sokkal hasznosabb, mint hinnénk.
A fakéregevés olyan dolognak hangzik, amit csak egyetlen helyzetben tennénk: ha túl kellene élnünk, és nem lenne más út. Meglepő módon azonban léteznek olyan helyek, ahol a kéregevés szinte hagyomány.
Így van ez New York Adirondack nevű régiójában és számos skandináv kultúrában. Nemcsak azért fogyasztják az emberek, mert ízletes, hanem mert tápláló is. Az ehető kéreg nem a száraz, külső rész a fa törzsén, hanem a belső kéreg a durva külső alatt. Ez a belső rész puha, enyhén édes és tápanyagban gazdag – legalábbis a kéregevők szerint.
Íme 10 olyan alapanyag, amelyben több a kálium, mint a banánban. A kálium ajánlott napi bevitele 2000-6000 milligramm. Egy csésze vajtök összesen 582 milligramm káliumot tartalmaz, szemben a banán 420 milligrammjával.
Sokan bajban vannak az ajándékválasztással, ha a barátokról van szó. Erre alapozott ez a férfi, amikor elhatározta, hogy karamellából készít női nemi szervet, és azzal hirdeti, hogy mindig jó, ha van mit ajándékba adni a barátoknak.
A húsfogó csipesz nemcsak arra alkalmas, hogy megfordítsuk vele a húst a serpenyőben, hanem például arra is, hogy sört nyissunk vele. Képek.
Két újabb budapesti étterem kapott Michelin-csillagot. Kíváncsi melyek ezek? Akkor lapozzon tovább!