A 10 leginkább allergiát okozó élelmiszer

Kagyló osztriga afrodiziákum
Az osztriga húsáról azt tartják, hogy vágykeltő, mivel Aphrodité születésekor egy kagyló héjában emelkedett ki a habokból. Egy legenda szerint Casanova egyszer úgy csábított el egy szűzet, hogy osztrigát csúsztatott az ajkával a lányéhoz. A kagyló sok cinket tartalmaz, amely fontos a tesztoszteron és a spermium termelésében. Plusz megemeli a dopamint, amely növeli a vágyat.
Vágólapra másolva!
Az élelmiszerallergia rendkívül gyakori. Ilyenkor az immunrendszer védekezik egy adott, veszélyesnek ítélt fehérje ellen. A szervezet vegyi anyagokat szabadít fel, amelyek gyulladásokhoz, kiütésekhez stb. vezethetnek.
Vágólapra másolva!

Az alábbiakban bemutatjuk azt a 10 élelmiszert, amelyek a leggyakrabban váltanak ki allergiás reakciót.

glutén
fehérjeforrások
dió
fehérjeforrások
Kagyló osztriga afrodiziákum
hal halpiac
tej
földimogyoró mogyoró
júniusi gyógynövény
pulled pork, húzott sertéshús

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!