Forró csokoládé a nagy hidegben: két perc alatt kész
![forró csokoládé](https://cdn.origo.hu/2023/12/YTC-68uKCopjRds9LGFVXTdZnBFLrAsAhcXLZDi9KJI/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E5ZmI2ZDJkODNjYTRiMThiZDIwYmRkYjRmZDhmNzVk.webp)
Számos módja van a kedvenc forró csokink elkészítésének. Vannak, akik mályvacukorral tálalják, mások borsmentakivonattal, sós karamellával, fahéjjal vagy mogyorós csokoládéval ízesítik. Bármilyen alapanyagot felhasználhatunk, hogy egy magasabb szintre emeljük kedvenc italunkat.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük fel a tejet egy tálban, de ne forraljuk.
Adjuk hozzá a cukrot, a csokoládécsipszet és a vaníliakivonatot, és keverjük, amíg a csokoládé feloldódik.
Már fogyaszthatjuk is.
Megjegyzés: Ha szükségünk van egy kis koffeinre, akkor kávét is önthetünk hozzá, hogy extra lendületet adjon.