Spagetti alla puttanesca: Nápoly zamata ebédre vagy vacsorára
![](https://cdn.origo.hu/2023/12/ix7KWfJQG2_X3oEEackLJOEa6qtTxuQANJyeK2oJEsg/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJhMzg1NjVkNzk0YjRiOTM5M2MxNDJhZmZlMTk2MjQx.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Főzze meg a spagettit a szokott módon, a vízéből tegyen félre ¼ csészényit.
Dolgozza össze egy tálban a beefsteak-paradicsomot, a fokhagymát, a csilipelyhet és a sót egy aprítógépben.
Öntse egy nagy tálba, és keverje hozzá az olívát, az olívaolajat és a cseresznyeparadicsomot.
Adja a tésztát, a petrezselymet és a vajat a szószhoz, azután öntse bele a tészta vizét is.
Jól dolgozza össze és tálalja frissen.