Ananász egy kis csavarral: nem nyersen a legfinomabb
![sült ananász](https://cdn.origo.hu/2023/12/fgILBwZd8BRivkkv4WSz4-Uu38ajYww-RENNR6kwjyk/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVhNjk1NjMzZjAyZjRkZTM5MmRmYmMzYWU5ZTc5NTM0.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverjük össze a lisztet, a sütőport, a sót annyi vízzel, hogy sűrű, de folyós állagú tésztát kapjunk.
Egy edényben forraljuk fel a fél csésze vizet és a fél csésze cukrot. Végül adjuk hozzá a mézet is a cukorsziruphoz.
Mártsuk az ananászszeleteket a tésztába, jól forgassuk meg benne, majd süssük ki forró olajban.
Végül áztassuk bele a cukros-mézes szirupba körülbelül 5 percre.
A ropogós, édes ananászszeletek már készen is állnak a fogyasztásra.