A töltött gombát snackkét, uzsonnaként és vacsoraként is fogyaszthatjuk. Sajttal és kukoricával töltve valami mennyei! Süthetjük és grillezhetjük is, de mindenképp mártással tálaljuk.
A cukkini ropogós textúráját tökéletesen kiegészíti a rágós szója, amellyel megtöltjük. Így a vacsora könnyű, egészséges és ízletes lesz. Ízesítsük fokhagymával, korianderrel, köménnyel és csilivel, tálaljuk limelével meglocsolva és korianderlevelekkel pluszban megszórva.
A bab, a kukorica és a sajt keveréke annyira jól megy a paradicsom jellegzetes aromájához, hogy arra nincsenek szavak. Ízesítsük hagymával, bazsalikommal, oregánóval, sajtnak pedig vagy mozzarellát vagy cheddart válasszunk.
Tökéletes töltött zöldség készülhet a kaliforniai paprikából. Megtölthetjük burgonyával és sajttal, más zöldségekkel, sajttal és fűszernövényekkel, illetve káposztával és sárgarépával is.
Az édesburgonya köretként is egy kedvelt fogás, így önmagában is jól megállja a helyét. Töltsük meg csilivel, sajttal és tejföllel, majd élvezzük az ízek keveredését. Ha szeretjük az ínyencségeket, egy kis bacont is piríthatunk hozzá.