Hozzávalók a tésztához:
Hozzávalók a szószhoz:
Elkészítés:
A mártás elkészítéséhez keverjük össze a kukoricakeményítőt a szójaszósszal.
Keverjük simára és adjuk hozzá a többi összetevőt is.
Keverjük át és tegyük félre.
A felvágott csirkére tegyünk egy kis szószt és forgassuk át.
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, pirítsuk meg rajta a hagymát és a fokhagymát.
Tegyük bele a csirkét, pirítsuk néhány percig.
Adjuk hozzá a sárgarépát, azt is pirítsuk át, majd öntsük hozzá a paprikát és azt is pirítsuk meg.
Végül öntsük hozzá a mártást, a tésztát és 65 milliliter vizet.
Két fakanál segítségével forgassuk át az egészet, hagyjuk egy kicsit összesülni.
Ha a csirke és a tészta megfőtt, szórjuk meg a zöldhagymával és tálalhatjuk is.