Hozzávalók a sült zöldségekhez:
Hozzávalók a kuszkuszhoz:
Hozzávalók a tálaláshoz:
Elkészítés:
Szeleteljük fel vékonyan az édesburgonyát, a céklát és a répát.
Sózzuk, borsozzuk, öntsük le az olajjal és süssük 220 fokra előmelegített sütőben 20 percig.
A kuszkuszt keverjük össze a római köménnyel, a kurkumával, egy csipet sóval és borssal.
Öntsünk rá forró vizet, keverjük át, fedjük le és hagyjuk állni 10 percet. A 2. és az 5. percben keverjük át alaposan villával.
Aprítsuk fel a koriandert és az újhagymát. A kész kuszkuszt keverjük össze az olívaolajjal, a citromlével, a korianderrel és az újhagymával.
Ha elkészültek a sült zöldségek, azokat is forgassuk bele.
Szedjük tányérra, morzsoljuk rá a növényi sajtot és szórjuk meg gránátalmamaggal.
Jó étvágyat hozzá!