Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 230 fokra.
Pucoljuk meg a fokhagymát és aprítsuk fel vagy törjük össze.
Tegyük az élesztőt a meleg vízbe és tegyük félre 5 percre.
Keverjük össze a lisztet, a sót, a fokhagymát és a rozmaringot, majd dolgozzuk bele az élesztős keveréket egy fakanállal.
Fedjük le és tegyük meleg helyre legalább 3 órára.
Töltsünk meg egy nagy tepsit félig vízzel és tegyük a sütő aljára.
Vajazzunk ki egy tepsit, és szórjuk meg kukoricadarával.
Tegyük a tésztát lisztezett felületre és szedjük ketté. Formázzunk belőle kenyeret és tegyük a tepsire távol egymástól.
Hintsük meg liszttel és hagyjuk pihenni 20 percig.
Vágjunk X-et a tetejére és süssük 30 percig.
Hagyjuk hűlni, mielőtt felszeletelnénk.