Hozzávalók:
Elkészítés:
Főzzük meg a tésztát a szokott módon sós vízben.
Melegítsük elő az olajat egy nagy serpenyőben vagy wokban.
Adjuk hozzá a sertéshúst, keverjük addig, amíg enyhén megbarnul.
Szedjük ki és tegyük félre.
Töröljük ki a serpenyőt, tegyük bele az apróra vágott fokhagymát és a vékonyra szeletelt mogyoróhagymát, pirítsuk néhány percig, amíg illatozni kezd.
Adjuk hozzá a felvert tojást, majd az amerikai káposztát, a zöldhagymát, az ecetet, a cukrot, a szójaszószt, a halszószt, a csiliszószt, a mogyorót vagy kesudiót és a limelevet.
Keverjük néhány percig, majd adjuk hozzá a sertéshúst. Jól keverjük össze, és öntsük hozzá a tésztát is.
Főzzük pár percig, hogy az ízek összeérjenek, azután tálaljuk apróra vágott korianderrel megszórva.