Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverjük össze a rózsavizet a tejjel.
Melegítsük fel a tejszínt, adjuk hozzá a vaníliát és keverjük el benne a cukrot. Hagyjuk egy kicsit kihűlni.
Öntsük a tejszínt a pohárba, öntsük bele a rózsás tejet, végül pedig az eszpresszót.
Díszítsük kandírozott rózsaszirmokkal.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Öntsük a tejet egy edénybe és alacsony lángon kezdjük el melegíteni.
Keverjük el benne a levendulát.
Amint a tej elég meleg, vegyük le a tűzről és hagyjuk benne még 5-10 percig a virágokat. Szűrjük le szűrővel.
Gőzöljük fel a tejet, lassan öntsük hozzá az eszpresszókat és fogyasszuk cukorral vagy mézzel ízlés szerint.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Öntsük a tejet egy edénybe és alacsony lángon kezdjük el melegíteni.
Keverjük el benne a hibiszkuszt.
Amint a tej elég meleg, vegyük le a tűzről és hagyjuk benne még 5-10 percig a virágokat. Szűrjük le szűrővel, és hagyjuk kihűlni.
Tegyük a jégkockákat egy pohárba, öntsük rá a kávét, majd ízlés szerint öntsük fel tejjel.