6 módja a brokkoli felhasználásának, így biztosan nem unjuk meg
![brokkoli](https://cdn.origo.hu/2023/12/6-mYriHdq3Y0sDh__5GXr-p-AzMB9mcywFQxnRFjU7I/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhMDkwZjg1YjEwNjQ0Mjg4ZjY5ZDE1MWI3ZjU0Y2Mz.webp)
Brokkolis tészta: Hihetetlenül egyszerű elkészíteni! Csak daraboljuk fel a brokkolit kis virágokra, rottyantsuk össze tejszínnel, sajttal, esetleg más pirított zöldségekkel, és tálaljuk tésztával.
Lehet pizzafeltét: Pirítsuk meg egy kevés olajon a brokkolivirágokat, sózzuk, borsozzuk, és tegyük a házi készítésű pizzánkra, mielőtt megsütjük.
Reszeljünk rá egy kis sajtot, hogy jól ráolvadjon a sütés során.
Készítsünk belőle muffint: Igen, muffint! A sós, brokkolis, sajtos muffin lesz az új kedvenc reggelink. De akár önmagában vagy a levesek mellé is fogyaszthatjuk.
Egészséges és tartalmas fogás, amely hosszabb időre eltelít.
Sült brokkoli: Pirítsuk meg olívaolajon, szórjuk meg ételízesítővel és reszeljünk rá fokhagymát. Vigyázzunk, nehogy túlsüssük. Élvezzük frissen, ehetjük rizs, bulgur vagy köles mellé.
Panírozott brokkoli: Igen, csak panírozzuk be a szokott módon a kis virágokat, aztán tálaljuk tartármártással.
Könnyű délutáni snack, amelyet két étkezés között bátran nassolhatunk.
Brokkolis brownie: Készítsük el a brownie tésztáját a szokott módon, majd a brokkolipürét keverjük hozzá, és már mehet is a sütőbe. Ennyire egyszerű!