A hash nemcsak gyorsan elkészíthető, de pénztárcabarát egytálétel is. A legtöbb alapanyag megtalálható a kamránkban, mint a krumpli, a hagyma vagy a fokhagyma. Sőt, fűszerpaprika és kömény is biztosan van a szekrényben.
Ez egy kiadós, ropogós, finom fogás,
amely kiválóan alkalmas arra, hogy felhasználjuk a megmaradt zöldségeket a hűtőből. Így többé nem mennek kárba az alapanyagok, nem romlanak meg a hűtő hátsó felében felejtett zöldségek.
Szuper ízletes és tartalmas fogás, a hűtőben több napig is eláll.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsünk fel egy kis olajat egy serpenyőben.
Pirítsuk meg rajta a kockára vágott burgonyát, hagyjuk pirulni körülbelül 10 percig.
Adjuk hozzá a többi apróra vágott alapanyagot, majd fűszerezzük be az egészet.
Hagyjuk összerottyanni, majd amikor a zöldségek megpuhultak, akkor jó.