Brassói aprópecsenye ebédre gyorsan
![brassói aprópecsenye](https://cdn.origo.hu/2023/12/1VbkHPEcmPCR4XEsD6sGtMwATM8u5flbiD5axJG5kRg/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg1NDlmMWQ2MjllNTRmMDQ4MzMzZDY3ZmZkNGYwM2Ex.webp)
Van, aki szafttal készíti, mi ezt most lepirítottuk
Hozzávalók:
Elkészítés:
Vágjuk apróra a hagymát, kockázzuk fel a húst és a krumplit. Figyeljünk rá, hogy nagyjából egyforma darabokra vágjuk.
Pirítsuk meg egy kis olajon vagy zsíron a hagymát, azután a húst is.
Sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg majorannával.
Öntsünk rá egy kis vizet, törjük össze a fokhagymát, szórjuk bele azt is, és főzzük puhára a húst.
A kockára vágott krumplit bő olajban vagy zsírban pirítsuk meg.
Tálaláskor szedjük ki a krumplit, rá a megfőtt, megpirított húst és már fogyaszthatjuk is.