A legfinomabb bográcsos paprikás krumpli, amit valaha kóstolt
![paprikás krumpli](https://cdn.origo.hu/2023/12/F4tKDIKde5dbcSY5mBRyNGYMzKnUa7KaZBPtuaH5m1Q/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM1NzU1YzZhNGUxNDQxNWNiODAwMDk2YmRjZjViMjNj.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Olvasszuk meg a zsírt a bográcsban, pirítsuk meg a hagymát.
Öntsük bele a kockára vágott krumplit, aztán öntsük fel az egészet vízzel.
Szórjuk bele a paprikát, a sót és a borsot.
A kolbászt akkor tegyük bele, amikor a krumpli már félig megfőtt.
Hagyjuk tovább rotyogni, amíg elpárolog a víz nagy része.
Persze ízlés szerint pótolhatjuk is attól függően, mennyi levet szeretnénk a paprikás krumplinak.
Tálaljuk kenyérrel és kovászos uborkával.