A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Ez az elhanyagolt gyümölcs tele van tápanyagokkal

piszke, egres egészségügyi hatása
A C-vitamin erős antioxidáns, nélkülözhetetlen az idegrendszer, az immunrendszer és a bőr egészségéhez
Vágólapra másolva!
Piszke, egres, köszméte, brüszke, püszke, és még sorolhatnám a neveit. Bárhogy is hívjuk, mind ugyanarról a zöldes-sárgás, néha pirosas, lédús bogyós gyümölcsről beszélünk. Húsa egyszerre édes és savanykás, ráadásul tele van vitaminokkal és tápanyagokkal. Ennek ellenére mégsem kap annyi figyelmet, amennyit megérdemelne; meglehetősen keveset fogyasztunk belőle. Kattintson a képre, galéria nyílik a piszke csodás tulajdonságaival! Nézze meg, miért lenne érdemes többet ennünk belőle!
Vágólapra másolva!

Kattintson a képre a galériáért!

egres alap
egres dzsem
piszke, egres
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
egres alap
egres dzsem
piszke, egres
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
egres alap
egres dzsem
piszke, egres
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása
piszke, egres egészségügyi hatása

Mit készítsünk belőle?

Fogyaszthatjuk frissen, sütemények alapanyagaként, készíthetünk belőle lekvárt, szószt, mártást például húsok mellé, vagy zselét is. Kompótként szintén isteni finom!

Emellett főzhetünk belőle levest,

és mivel jól illik a tejszínhez, pohárkrémekben is megállja a helyét. De ehetjük a reggeli granolához vagy joghurthoz is. A pavlova tortáknak is igen kedvelt alapanyaga minden más bogyós gyümölccsel együtt, illetve savanyúság is lehet belőle.

Ha szívesen fogyasztunk gyümölcsturmixokat, azokba is bátran felhasználhatjuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!