Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
Kenjünk ki egy tepsit olajjal, majd rendezzük el rajta a paprikát és a padlizsánt.
Szórjuk meg sóval és borssal, tegyük a sütőbe, pirítsuk 25 percig.
Vegyük ki a sütőből, és csökkentsük a hőt 180 fokra.
Tegyünk egy réteg zöldséget egy jénai aljára, aztán öntsünk rá egy kis paradicsomszószt.
Szórjunk rá bazsalikomot és oregánót, jöhet rá néhány koktélparadicsom, egy réteg sajt és a lasagne tészta.
Folytassuk addig, amíg az alapanyagok elfogynak. A felső réteg a sajt legyen, majd karikázzuk rá a mozzarellagolyókat is.
A tetejét is szórjuk meg bazsalikommal, utána mehet a sütőbe 45 percre vagy amíg aranyszínű lesz a sajt.